OREMBIK 2014

Tisztelt Kollégák!

2014-ben is megrendezésre kerül a kétévente hagyományos szakmai konferencia: OREMBIK-2014 mely idén 3-napos, (5 félnapos) lesz.

A konferencia tájékoztató anyagát, felhívást, valamint a jelentkezésekkel (résztvevő, előadó,valamint Kiállító-Reklám, stb.) és a szállásrendeléssel összefüggő nyomtatványainkat a megfelelő helyre kattintva találják.

Felhívjuk az érintett kollégák figyelmét, hogy a konferencia keretében külön szekcióként 2014. május 28-án kerül megrendezésre a 42. „Építőgépész konferencia” tekintettel arra, hogy az építőgépészet elválaszthatatlan az ott alkalmazott nagyszámú emelőgéptől, emelési technológiától.

A konferencián való részvételt a Magyar Mérnöki Kamara Anyagmozgatógépek, Építőgépek és Felvonók Tagozata a szakmai jogosultságok elismerési rendszerében félnaponta 1 továbbképzési ponttal veszi figyelembe a felhívásban foglaltak szerint. Az ezzel kapcsolatos nyilatkozatot a  Szakértői jogosultság  -ra kattintva tudja megtekinteni.

Az OEME a tavaszi félévben nem tart más témákban továbbképzést, azonban ősszel tervezi a hagyományos 4 órás továbbképzési blokkok megrendezését.

OREMBIK 2012

Tisztelt Kollégák!

2012-ben is megrendezésre kerül a kétévente hagyományos, 2-napos “Emelőgépes” szakmai konferencia: OREMBIK 2012. A konferencia tájékoztató anyagát, valamint a jelentkezésekkel (résztvevő, előadó, kiállító, stb.) és a szállásmegrendeléssel összefüggő nyomtatványainkat ide kattintva találják.

A konferencia a Magyar Mérnöki Kamara szabadon választott továbbképzési kategóriájában 2×2 ponttal kerül akkreditálásra.

Az OEME a tavaszi félévben nem tart egyéb akkreditált továbbképzést, azonban ősszel tervezi az ugyancsak hagyományos 4 órás továbbképzési blokkok megrendezését, ha nem is olyan számban, mint korábban.