2016. évi Közgyűlés

Tisztelt Tagtársak!

Ismételt megkereséssel emlékeztetünk hogy, Egyesületünk tisztújító közgyűlésére 2016. április 21-én csütörtök, 15.oo órakor kerül sor, melyen elnököt, és elnökségi tagokat kell választanunk, döntenünk kell az alapszabály néhány változásáról.
Emlékeztetőül a közgyűlés helye: Hunguest Hotel Millennium, Millennium terem 1089 Budapest, VIII. kerület, Üllői út 94‐98.
(A meghívót és az alapszabály tervezetet csatoltuk ehhez a levélhez is.)

Márciusban valamennyi tagunkat (céges és egyéni) a nyilvántartásban szereplő címen megkerestük első levelünkkel. (Hét elektronikus címről érkezett vissza a levél hibajelzéssel – Őket a vezetőség levélben értesíti.) Sajnos azt lehet mondani, hogy a tagság részéről az eltelt időszakban nem igazán volt átütő az érdeklődés sem a jelölések terén, sem az egyesület tevékenységére vonatkozó javaslatok terén. Úgy látszik ez a terület nem annyira fekszik a tagságnak, miközben érdektelenségről biztos, hogy nem beszélhetünk hiszen az „OREMBIK ’16” konferenciára (Gyula, 2016. június 8. – június 10.) jelentkezők száma már meghaladta a 100 főt.

A jelenlegi vezetőség
Elnök: Dr. Kása László
Főtitkár: Magyari László
Vezetőségi tagok: Kácser Zoltán
Nagy Pál
Újhelyi Csaba
valamennyi tagja az április 1-i vezetőségi ülésen megerősítette, hogy megválasztása esetén vállalja a megbízatást.
Ezt megelőzően – a márciusban megküldött levél óta eltelt időszakban – dr. Kása László részéről kérdésként merült fel merült, hogy a kora miatt a továbbiakban fel tudja e vállalni az elnökséggel járó feladatokat.

A meglévő vezetőségi tagokon felül négy főre érkezett jelölés:
1. Dr. Bede Klára
2. Felföldi Krisztina
3. Gyimesi András (BME-Anyagmozgatási és Logisztikai Rendszerek Tanszék tudományos munkatársa)
4. Imre Zoltán GIF Modul Kft, Aszód ügyvezetője

Kérjük, hogy most – az alapszabály tervezetet is megismerve – gondolják át az egyesületünk jelentőségét, tevékenységét és javaslataikkal segítsék a jelölő bizottságot a tagság nagyobb hányadának véleményét tükröző javaslat kialakításában. A jelölés mellett továbbra is várunk gondolatokat az egyesület jövőbeni tevékenységéről, egyben, az ötletek mellett feladatokat, esetleg funkciót is felvállaló személyeket is. Ha az alapszabály tervezethez érkezik vélemény, javaslat azt természetesen továbbítjuk a vezetőségnek.

Kérjük Önöket, hogy elsősorban a feladó e-mail címén küldjék meg válaszukat! Egyben kérjük, hogy a kezelhetőség érdekében a file lehetőleg saját nevükkel kezdődjön!

Budapest, 2016. április 13.

Jelölőlap 2016 OEME

thumbnail of 2016-Közgyűlés Meghívó
Közgyűlés meghívó

thumbnail of Alapszabály tervezet 2016
Alapszabály tervezet

Vélemény, hozzászólás?